La Fundació Privada Mútua Catalana dóna suport al 20è aniversari de la Banda Juvenil de la BUMT
17079
post-template-default,single,single-post,postid-17079,single-format-standard,bridge-core-3.0.5,qi-blocks-1.0.6,qodef-gutenberg--no-touch,qode-page-transition-enabled,ajax_updown_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,paspartu_enabled,paspartu_on_top_fixed,qode_grid_1400,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-content-sidebar-responsive,transparent_content,qode-theme-ver-29.2,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.10.0,vc_responsive

La Fundació Privada Mútua Catalana dóna suport al 20è aniversari de la Banda Juvenil de la BUMT

Un any més, la Fundació Privada Mútua Catalana dóna suport als projectes de la Banda Unió Musical de Tarragona. En aquesta ocasió, la Fundació col·laborarà amb el 20è aniversari de la Banda Juvenil de l’entitat, que prepara un concert molt especial per al proper 28 de maig.

La Fundació Privada Mútua Catalana és una entitat sense ànim de lucre que promou i fomenta la cultura i les arts. Principalment, la fundació desplega les seves activitats en l’àmbit territorial històric de Tarragona, i des de la BUMT els agraïm el suport a la música de banda i a la nostra entitat.

Enguany, la seva col·laboració es destinarà al concert que el proper 28 de maig oferirà la Banda Juvenil, acompanyada del gran compositor Albert Guinovart, que hi participarà com a pianista solista. Serà un concert que ens farà viatjar pels musicals catalans més coneguts, però també pels musicals de Broadway. L’espectacle tindrà lloc a les 18:30h al Teatre Tarragona, i les entrades ja estan disponibles.

Per a més informació del concert de la Banda Juvenil, llegeix l’entrevista al seu director, Carles Lorente.