Infantil
15673
page-template-default,page,page-id-15673,bridge-core-3.0.5,qi-blocks-1.0.6,qodef-gutenberg--no-touch,qode-page-transition-enabled,ajax_updown_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,paspartu_enabled,paspartu_on_top_fixed,qode_grid_1400,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-content-sidebar-responsive,transparent_content,qode-theme-ver-29.2,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.10.0,vc_responsive

LA BANDA INFANTIL

Durant el curs 2003-2004 es va crear la Banda Infantil amb l’objectiu que els alumnes més petits de l’Escola de Música comencessin a tocar en grup. A partir de la incorporació d’alumnes de l’aula d’adults a aquesta formació va sorgir la necessitat de transformar-la en Banda d’Iniciació. Alumnes dels primers cursos de l’aprenentatge musical de totes les edats podien començar a adquirir l’hàbit de tocar en grup i aprendre diferents aptituds i actituds pròpies d’una banda de música. El 2013 es crea una nova agrupació amb els músics adults anomenada BigBand Bumt que poc a poc va agafant relleu. És durant el curs 2015-16 quan la Banda d’Iniciació torna a convertir-se en Banda Infantil en estar formada només per joves músics d’edats compreses entre els 8 i els 13 anys.

Des del 2003 la Banda Infantil participa en el concert anual de Santa Cecília que organitza la Banda Unió Musical de Tarragona on comparteix programa amb les demés agrupacions de l’entitat. A més a més participa en les diferents audicions de l’escola i en diferents actes culturals a la ciutat de Tarragona com el cicle de concerts de Les Pinzellades Musicals, la celebració del dia d’Europa, entre d’altres. Cal destacar la seva participació en el Seguici de la “Santa Tecla petita” on els músics més petits de l’entitat tanquen el Seguici al so de la coneguda Amparito Roca.

Des dels seus inicis ha comptat amb la direcció de na Núria Ferrer (2003-2018). Des del 2019 el Xavi Font n’és el director. Actualment integren la Banda Infantil una quinzena de membres.