Amparito Rock
17630
page-template-default,page,page-id-17630,bridge-core-3.0.5,qi-blocks-1.0.6,qodef-gutenberg--no-touch,qode-page-transition-enabled,ajax_updown_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,paspartu_enabled,paspartu_on_top_fixed,qode_grid_1400,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-content-sidebar-responsive,transparent_content,qode-theme-ver-29.2,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.10.0,vc_responsive

Amparito Rock: un espectacle de llums i colors que ens porta pels grans èxits del rock nacional i internacional durant les Festes de Santa Tecla 2021.

Hi ha bandes de rock històriques que han marcat les nostres vides i com que posar-les totes a dalt d’un mateix escenari és pràcticament impossible, la BUMT agafa els millors èxits de cada casa per crear un espectacle musical a la tarragonina amb l’actuació conjunta de la BUMT i Zapping trio. Música que ens fa vibrar, gaudir i viure l’ambient festiu de la cultura. 

Bon Jovi, AC/DC, The Beatles, Queen, Els Pets o Lax’n Busto posen ritme a un acte de música, llums i so en Suport a la Xarxa Sanitària i social Santa Tecla, concretament, a la Fundació La Muntanyeta i la Fundació Estela. 

A causa de l’èxit en la venta d’entrades es van realitzar dos passis del concert en el mateix emplaçament, ambdós amb entrades exhaurides: 

  • 17/09/2021, Tarragona, Auditori Camp de Mart (entrades exhaurides: 1.300 persones) 
  • 18/09/2021, Tarragona, Auditori Camp de Mart (entrades exhaurides: 1.300 persones)

El segon passi del concert va ser gravat per TAC12, la televisió pública del Camp de Tarragona. Aquest concert va ser retrabsnès el divendres 24 de setembre per la mateixa televisió.

Recull de premsa: