“MÚSICA I DANSA”
17731
post-template-default,single,single-post,postid-17731,single-format-standard,bridge-core-3.0.5,qi-blocks-1.0.6,qodef-gutenberg--no-touch,qode-page-transition-enabled,ajax_updown_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,paspartu_enabled,paspartu_on_top_fixed,qode_grid_1400,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-content-sidebar-responsive,transparent_content,qode-theme-ver-29.2,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.10.0,vc_responsive

“MÚSICA I DANSA”

El dia 22 de juliol la Banda Simfònica va oferir a Tarragona el concert “Música i Dansa”, amb la participació de la Cobla Reus Jove i l’Agrupació Sardanista Tarragona Dansa. Després de dos concerts previs a Granollers i Roda de Berà amb aquesta cobla, la BUMT va voler portar a Tarragona la música tradicional catalana amb la millor representació possible, de manera que es va viure una nit màgica a l’Auditori del Camp de Mart.

En aquest concert es va poder gaudir de repertori tradicional arranjat expressament per banda i cobla; alguns d’aquests arranjaments estaven fets per músics de les entitats participants, fet que mostra la dedicació i passió per aquest concert. També es va interpretar l’obra “Iuvenis”, dedicada a la BUMT i la Cobla Reus Jove, del compositor Ferran Carbadillo, que va poder formar part de la banda en aquest concert.

Durant el transcurs de la nit, Tarragona Dansa va portar tres seccions diferents de la seva entitat que van ballar algunes de les sardanes que van interpretar els músics a dalt de l’escenari. Amb aquesta fusió de música i dansa, el concert va resultar ser una gran mostra de la cultura i el folklore català.