“MÚSICA I CIRC”
17729
post-template-default,single,single-post,postid-17729,single-format-standard,bridge-core-3.0.5,qi-blocks-1.0.6,qodef-gutenberg--no-touch,qode-page-transition-enabled,ajax_updown_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,paspartu_enabled,paspartu_on_top_fixed,qode_grid_1400,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-content-sidebar-responsive,transparent_content,qode-theme-ver-29.2,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.10.0,vc_responsive

“MÚSICA I CIRC”

La Banda Unió Musical de Tarragona presenta el concert Músic & Circ a la ciutat de Tarragona el 19 de juny del 2022. En aquella ocasió, l’entitat musical va poder comptar amb la presència del Professor Karoli, pallasso professional que va fer gala del seu espectacle amb alguns dels temes de la banda. 

Pel concert, la Banda Simfònica va interpretar un repertori força divers: per una banda, música d’alt nivell, amb obres ambientades en diversos països del món, com Arabesque, Sajelbon, Camino Real o Libertadores, totes elles amb una bonica història al darrere.

Per altra banda, es va voler apostar per una música molt coneguda i tradicional en els espectacles de circ. Aquesta aposta de combinació de música i circ va resultar en un espectacle amè i entretingut pel públic, que va poder sentir obres com Huit et Demi, de la famosa pel·lícula Fellini 8 ½, i Entry of the Gladiators, una marxa militar molt coneguda que ha esdevingut molt popular a l’hora d’introduir els pallassos en un espectacle.