BigBand BUMT
15675
page-template-default,page,page-id-15675,bridge-core-3.0.5,qi-blocks-1.0.6,qodef-gutenberg--no-touch,qode-page-transition-enabled,ajax_updown_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,paspartu_enabled,paspartu_on_top_fixed,qode_grid_1400,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-content-sidebar-responsive,transparent_content,qode-theme-ver-29.2,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.10.0,vc_responsive

BIGBAND BUMT

La BigBand BUMT està formada per una trentena d’alumnes adults de la Nova Escola Banda Unió Musical de Tarragona. El grup va néixer a l’octubre de 2013 amb la voluntat de crear un espai on els alumnes adults de l’escola, independentment del seu nivell, puguessin tocar en grup, continuar aprenent i gaudir de la pràctica musical amb els companys. El seu director és, des de la seva creació, Xavier Font Rius.

 

El nom va ser escollit pels mateixos músics entre una llarga llista de propostes. Tot i que la música que s’interpreta no es correspon a la formació musical “big band”, el nom elegit sí que descriu molt bé l’essència del grup: una gran banda de persones, amb gran esperit humà, amb gran estimació per la música que posen molta il·lusió i es diverteixen musicalment i personalment. I tot això sota les sigles de l’entitat Banda Unió Musical de Tarragona, en la qual s’incardinen a través de l’escola.

 

La BigBand BUMT va debutar davant del públic l’1 de desembre de 2013 amb un concert solidari, a la Rambla Nova de Tarragona, prop del Balcó del Mediterrani, dins dels actes programats en el Dia mundial de lluita contra la sida. També ha col·laborat amb Metges sense fronteres, i ha actuat a la festa major de Perafort, i a les festes de la Vall de l’Arrabassada de Tarragona.

 

Així mateix, per les festes de Santa Tecla de Tarragona ha ofert concerts-vermut a la plaça del Sedassos, que han estat seguits per centenars de persones. I, des de l’any 2015, participa en el concert de Santa Cecília que organitza la Banda Unió Musical de Tarragona.

BigBandBUMT
bigbandbumt3