Xeic, que vénen los Quicos a Tarragona!
16687
post-template-default,single,single-post,postid-16687,single-format-standard,bridge-core-3.0.5,qi-blocks-1.0.6,qodef-gutenberg--no-touch,qode-page-transition-enabled,ajax_updown_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,paspartu_enabled,paspartu_on_top_fixed,qode_grid_1400,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-content-sidebar-responsive,transparent_content,qode-theme-ver-29.2,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.10.0,vc_responsive

Xeic, que vénen los Quicos a Tarragona!

En el marc del Festival d’Estiu de Tarragona, “Xeic, que vénen los Quicos a Tarragona!” és el títol del concert que oferirà la BUMT el proper 9 de juliol al Teatre Tarragona. En aquesta ocasió, els músics de la banda tarragonina estaran acompanyats dalt de l’escenari de Quico el Célio, el Noi i el Mut de Ferreries.
Aquest reconegut grup de folklore de les Terres de l’Ebre ha ofert una gran varietat d’espectacles i concerts al llarg de la seva trajectòria musical. L’any 2015 va estar guardonat per Consell Nacional i de les Arts amb el Premi Nacional de Cultura.
Sota la direcció del mestre Oscar Miguel Losada, l’espectacle que oferiran conjuntament la BUMT i els Quicos, transportarà els espectadors a les arrels de la cultura tradicional catalana feta per les contrades del sud de Catalunya. S’hi podran escoltar jotes, fandangos, rumbes… I no hi faltarà el bon humor, les rialles, i la festa! Un concert amb molta reivindicació de la cultura, tradicions i idiosincràsia de les comarques tarragonines.
Les entrades per al concert, que tindrà lloc el 9 de juliol a les 22h al Teatre Tarragona, es poden adquirir a taquilla o bé a través de la pàgina web www.tarracoticket.cat.