Tot sobre l’Stage i Sopar de Santa Cecília!
17972
post-template-default,single,single-post,postid-17972,single-format-standard,bridge-core-3.0.5,qi-blocks-1.0.6,qodef-gutenberg--no-touch,qode-page-transition-enabled,ajax_updown_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,paspartu_enabled,paspartu_on_top_fixed,qode_grid_1400,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-content-sidebar-responsive,transparent_content,qode-theme-ver-29.2,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.10.0,vc_responsive

Tot sobre l’Stage i Sopar de Santa Cecília!

Com marca la tradició en els 30 anys d’història de l’entitat, un any més la BUMT celebrarà Santa Cecília amb un gran concert on participaran totes les formacions de l’entitat. La Banda Infantil, la Banda Juvenil, la BigBand BUMT i la Banda Simfònica actuaran al Teatre Tarragona el pròxim 3 de desembre a les 18 h. Durant els assajos, les formacions centren els seus esforços a preparar el repertori d’aquest concert, que segur no deixarà el públic indiferent. 

Però, els assajos setmanals no són l’única manera de preparar Santa Cecília. Pel que fa a la Banda Juvenil, el cap de setmana del 18 i 19 de novembre viatjarà a Rasquera per realitzar un stage. La música és l’eix principal d’aquesta estada, però des de la BUMT també s’aprofita per educar els integrants de la Banda Juvenil en valors com la solidaritat, la puntualitat, el respecte i la convivència entre els companys. L’objectiu que es marca és el gaudi personal i col·lectiu i, en aquest sentit, a banda d’assajos, també s’organitzen activitats lúdiques. 

En segon lloc, tots els integrants de l’entitat tenen una cita el pròxim 25 de novembre per celebrar l’anual Sopar de Santa Cecília. Ben bé no és una oportunitat de “preparar” el concert, però sí que és la manera perfecta de fer entitat i caliu tot just una setmana abans del concert.