El Sopar de Santa Cecilia, patrona de la música, torna a la Banda Unió Musical de Tarragona
17575
post-template-default,single,single-post,postid-17575,single-format-standard,bridge-core-3.0.5,qi-blocks-1.0.6,qodef-gutenberg--no-touch,qode-page-transition-enabled,ajax_updown_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,paspartu_enabled,paspartu_on_top_fixed,qode_grid_1400,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-content-sidebar-responsive,transparent_content,qode-theme-ver-29.2,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.10.0,vc_responsive

El Sopar de Santa Cecilia, patrona de la música, torna a la Banda Unió Musical de Tarragona

Dins de tot pronòstic el Sopar de Santa Cecília va tornar a estar present entre els músics després d’un any complicat i de molts esforços. Tant els socis, Banda Simfònica, Banda Juvenil i els membres de la Big Band BUMT van poder gaudir d’un sopar celebrat a l’Hotel SB Ciutat de Tarragona.

Aquest sopar era molt esperat, ja que després de ser suspès l’any anterior, va poder tornar amb més forces que mai. Això és perquè, actualment, l’entitat es troba en un molt bon moment, aquesta no para de créixer amb nous músics. Estem molt contents que la secció de la Banda Juvenil es troba en creixement i que nous joves s’interessen per incorporar-se al projecte musical.

El sopar d’aquest any a més de ser esperat per part de tota l’entitat va sorprendre a tots els integrants amb novetats respecte a l’últim sopar celebrat. Com a novetats del sopar anual, es van acomplir diverses activitats per buscar la interacció amb les diferents taules i amenitzar positivament la vetllada. Durant el sopar es van realitzar activitats i reptes plens de festivitat.

Una altra novetat i part molt anhelada per part de tots els integrants del sopar, són els sortejos de lots. Aquest any la junta va sorprendre a tots els socis amb més lots que els anys anteriors i amb productes musicals i de km0. Es van sortejar un total de 13 lots, compostos per entrades a concerts musicals de Joventuts Musicals i de Camara Musicae (OCM). A més, per fomentar les accions dutes a terme per la banda aquest any de promocionar els locals de Tarragona i sobretot els dels mateixos socis de l’entitat, es van sortejar lots de Caves Magrinyà Calaf i un sopar al restaurant de Coll de Nulles.

Com cada any, a part del sopar, per acabar de celebrar els actes de Santa Cecília i continuar difonent la música a tots els tarragonins i tarragonines, les diferents agrupacions aclamen un concert en honor a la patrona de la música. El concert de Santa Cecília d’aquest any tindrà lloc aquest dissabte 27 de novembre a les 19:30h al Teatre de Tarragona.

Us animem a comprar les entrades a entrades.tarragona.cat o a les taquilles del Teatre i compartir totes juntes la música i l’actuació de les quatre bandes de l’entitat al concert “Una vida de Músic”.