SANT JORDI A L’ESCOLA DE LA BUMT
17682
post-template-default,single,single-post,postid-17682,single-format-standard,bridge-core-3.0.5,qi-blocks-1.0.6,qodef-gutenberg--no-touch,qode-page-transition-enabled,ajax_updown_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,paspartu_enabled,paspartu_on_top_fixed,qode_grid_1400,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-content-sidebar-responsive,transparent_content,qode-theme-ver-29.2,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.10.0,vc_responsive

SANT JORDI A L’ESCOLA DE LA BUMT

Ja s’apropa Sant Jordi i, com cada any, l’escola de la banda ven les roses musicals!! Aquestes roses estan fetes a mà, amb l’ajuda d’alumnat, famílies, professorat, membres de la junta… 

Des del mes gener hem fet diversos tallers per muntar roses, on s’han convidat des de membres de l’escola i de les seves formacions, com a músics de la Banda Titular i de la Banda Juvenil.

Aquest any tenim una novetat!!! I és que fins ara les partitures de les roses no eren de cap peça en concret. Aquest any, a més de les roses tradicionals, tenim dos tipus de partitures: l’AMPARITO ROCA del compositor Jaume Teixidor i la cançó BOIG PER TU del grup de música Sau.

Ja saps quina regalaràs? No et quedis sense i reserva la teva rosa musical!

Les roses es poden aconseguir en diferents punts:

  • A l’escola de la BUMT, a partir del dia 18 d’abril de dilluns a dijous de 16:00-20:00 (Carrer de Sant Antoni Maria Claret, 12. Tarragona)
  • A la nostra paradeta a la Rambla Nova de Tarragona el dia de Sant Jordi
  • A diferents establiments de Tarragona. Estigueu alerta a les xarxes socials per conèixer els diferents punts de venda.