Tot a punt per celebrar els 25
17145
post-template-default,single,single-post,postid-17145,single-format-standard,bridge-core-3.0.5,qi-blocks-1.0.6,qodef-gutenberg--no-touch,qode-page-transition-enabled,ajax_updown_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,paspartu_enabled,paspartu_on_top_fixed,qode_grid_1400,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-content-sidebar-responsive,transparent_content,qode-theme-ver-29.2,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.10.0,vc_responsive

Tot a punt per celebrar els 25

Era el dia de Sant Joan del 1993, i se celebrava el primer concert de la recent fundada Banda Unió Musical de Tarragona. L’any vinent serà hora de commemorar que ja fa 25 anys d’aquest moment en el que Tarragona va veure néixer la BUMT, una entitat impulsada per la inquietud musical i l’esperit renovador de joves músics tarragonins.

Ja fa unes setmanes que estem preparant aquest aniversari especial. Volem aprofitar-ho per donar a conèixer la tasca pedagògica i musical que realitzem des de la BUMT, i apropar-nos, encara més, als ciutadans de Tarragona.

Les diverses comissions que s’han creat treballen per concretar un calendari de concerts i esdeveniments que portaran la nostra música a diferents indrets de la ciutat de Tarragona. Però no tot serà música, aquesta efemèride també serà una bona ocasió per fer història i recuperar i recordar experiències i anècdotes que s’han viscut al llarg d’aquests anys.

Estigueu atens a la nostra web i a les nostres xarxes socials, perquè ben aviat us detallarem tot el que estem preparant. Us convidem a participar-hi i a compartir amb nosaltres aquest aniversari especial. Celebrem 25 anys de Banda Simfònica, d’Escola de Música i, sobretot, de molta il·lusió i estima per la música de banda!