Noves activitats a l’Escola
17559
post-template-default,single,single-post,postid-17559,single-format-standard,bridge-core-3.0.5,qi-blocks-1.0.6,qodef-gutenberg--no-touch,qode-page-transition-enabled,ajax_updown_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,paspartu_enabled,paspartu_on_top_fixed,qode_grid_1400,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-content-sidebar-responsive,transparent_content,qode-theme-ver-29.2,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.10.0,vc_responsive

Noves activitats a l’Escola

FESTIVAL SIMFÒNIC:
L’Escola BUMT ha realitzat el concert de final de curs sent partícip del FESTIVAL SIMFÒNIC. Una diada de 100 concerts simultanis i gratuïts realitzats per més de 5.000 músics d’escoles de música a 100 racons de Catalunya i Balears. El Concert es va fer el 12 de juny al pati de l’Espai Jove Kesse, amb la participació de tot l’alumnat. El concert va concloure amb la BigBand i la Banda Infantil amb un dels temes que més han sonat en aquest confinament “Gotta be patient” dels Stay Homas.

HARMONICUS:
El proper 19 de juny l’Escola BUMT realitzarà el Taller Harmonicus, un petit tast del mètode que Sergi Raya que ens acosta per tots aquells nens i nenes que vulguin tenir un primer contacte amb la música.
Què es farà? El Sergi, saxofonista i pedagog ha creat un mètode eficaç basat en els colors i símbols perquè els nens i nenes puguin tocar cançons senzilles des d’un inici amb un petit instrument fàcil de fer sonar i manipular com és l’harmònica. Per l’escola de la Banda és molt important que els petits comencin a familiaritzar-se amb els instruments de vent de forma divertida sense que hagin de tenir previs coneixements de música. Una oportunitat per tots aquells que vulguin aproximar-se al meravellós món de la música.