MATRÍCULES ESCOLA CURS 2022 – 2023
17709
post-template-default,single,single-post,postid-17709,single-format-standard,bridge-core-3.0.5,qi-blocks-1.0.6,qodef-gutenberg--no-touch,qode-page-transition-enabled,ajax_updown_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,paspartu_enabled,paspartu_on_top_fixed,qode_grid_1400,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-content-sidebar-responsive,transparent_content,qode-theme-ver-29.2,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.10.0,vc_responsive

MATRÍCULES ESCOLA CURS 2022 – 2023

El curs 2021-2022  ha finalitzat,  però a l’escola ja ens hem posat en marxa per preparar el nou curs. Estem molt il·lusionats/des preparant els materials, les activitats, les  audicions i els concerts, hi haurà un munt de sorpreses. 

A l’escola oferim classes de sensibilització a partir dels 4 anys i fins als 7, on els Minimusics  experimenten  amb la música d’una manera lúdica i molt motivadora fomentant la seva capacitat  d’expressió  i comunicació. Poden començar a tocar un instrument gràcies al mètode Harmònicus i a la roda d’instruments escollir l’instrument que els acompanyarà a les següents etapes a l’escola i a la banda.

A partir dels 8 anys i fins als 13, els Joves Músics aconsegueixen autonomia personal pel que fa al llenguatge musical i amb l’instrument. En aquesta etapa els nostres músics accedeixen a la banda infantil, l’inici d’un llarg camí a la família de la BUMT, on descobreixen que divertit  és compartir la música i experiències  amb els seus companys/es.  A partir dels 12 anys ja poden accedir a la banda juvenil, on continuaran creixent de la mà de la música i els seus amics. 

A l’escola també oferim classes de llenguatge musical i d’instrument als Grans Músics, adreçades als alumnes adults que s’inicien al món de la música o volen reprendre els estudis musicals d’una manera dinàmica, participativa i lúdica. Podran posar en  pràctica els seus coneixements a la BigBand BUMT, la formació de caràcter desenfadat formada per músics amateurs i  alumnes de l’escola.

El període d’inscripció pel curs 2022-20223 ja és obert. Pots formalitzar la matrícula  presencialment a l’escola a partir de l’1 de setembre de dilluns a dijous de  16.00h  a 20.00h o bé fent-nos arribar un correu electrònic a escola@bumt.cat.

 De ben segur que tens el teu lloc a l’escola de la banda. T’hi esperem!