L’alcalde felicita la Banda Juvenil en el seu 20è aniversari
17070
post-template-default,single,single-post,postid-17070,single-format-standard,bridge-core-3.0.5,qi-blocks-1.0.6,qodef-gutenberg--no-touch,qode-page-transition-enabled,ajax_updown_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,paspartu_enabled,paspartu_on_top_fixed,qode_grid_1400,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-content-sidebar-responsive,transparent_content,qode-theme-ver-29.2,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.10.0,vc_responsive

L’alcalde felicita la Banda Juvenil en el seu 20è aniversari

Les persones tenim la bona costum de celebrar els nostres aniversaris, els dels familiars, els dels amics i amigues o els de qualsevol projecte en el que ens hi sentim implicats, ja sigui material o emocionalment. Precisament aquest darrer motiu és el que fa que m’uneixi a vosaltres al voltant del 20è aniversari de la
Banda Juvenil de la Banda Unió Musical.

Existeix un ampli consens entre els sociòlegs quan afirmen que vint anys equivalen a una generació. Tenint això en compte, podeu estar orgullosos d’aquella iniciativa que vàreu engegar a finals dels anys noranta i que, en aquest moment, pot presumir d’haver afavorit la creativitat i el talent musical d’un bon grup de joves de la nostra ciutat.

Des de l’inici, l’objectiu que la BUMT us vàreu fixar va ser el de divulgar i apropar la música de banda al major nombre possible de tarragonins i tarragonines. La vostra presència en les celebracions més assenyalades com Sant Magí, Santa Tecla o els concerts de Primavera, Santa Cecília o Nadal són fites que tots coneixem i valorem.

D’aquella barreja encertada de músics joves i veterans que l’any 1993 us vau llençar a aquesta aventura creativa, ara dóna uns fruits excel·lents amb la setantena de components que a dia d’avui formeu la Banda.

No hi ha cap dubte que la vostra és una història d’esforç, dedicació, rigor i èxit. Per tots aquests motius i pel servei que feu a Tarragona us expresso el meu reconeixement i us encoratjo a persistir en aquesta línia d’encerts.

Josep Fèlix Ballesteros
Alcalde de Tarragona