La batalla musical
17526
post-template-default,single,single-post,postid-17526,single-format-standard,bridge-core-3.0.5,qi-blocks-1.0.6,qodef-gutenberg--no-touch,qode-page-transition-enabled,ajax_updown_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,paspartu_enabled,paspartu_on_top_fixed,qode_grid_1400,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-content-sidebar-responsive,transparent_content,qode-theme-ver-29.2,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.10.0,vc_responsive

La batalla musical

El passat mes de març a l’escola de la banda, l’Arnau, un dels nostres alumnes, es preguntava quin instrument podia escollir per tocar. Per ajudar-lo vam iniciar les Batalles Musicals, tot seguint el joc del programa de TV3 “Batalla Monumental”. Després de rebre més de 400 vots a les nostres xarxes socials, aquests van ser els resultats:

En primer lloc, vam enfrontar vent fusta conta vent metall. L’Àngela, la professora de clarinet de l’escola; i el Víctor, antic alumne i actual bombardinista a la banda, van intentar convèncer-nos de quina família d’instruments era la millor. Després que el públic votés durant la setmana, la família de vent fusta va sortir victoriosa!

La setmana següent va ser el torn de la percussió. En aquest cas, el públic havia de decidir entre percussió rítmica o melòdica. L’Adrià, professor de percussió de l’escola de la banda; i la Maier, exalumna de l’escola i actual percussionista a la banda Juvenil i Titular, van fer sonar la bateria i el xilòfon respectivament per ajudar-nos a decidir. Finalment, la percussió melòdica va ser la vencedora!

Per acabar, i com no podia ser d’altra manera, la darrera batalla va ser per les bandes.
Les bandes Juvenil i Titular, van ser l’enfrontament definitiu! Tot i que el Jordi i l’Aleix es van esforçar molt per transmetre’ns les qualitats de les seves bandes, i que la Juvenil va guanyar en vots… des de l’Escola ho tenim clar: tenen la batalla perduda! Les millors bandes són la infantil i la BigBand BUMT!