La Banda Juvenil de la BUMT presenta el concert “Una tarda d’abril” amb el solista tenor Agustí Roma
18356
post-template-default,single,single-post,postid-18356,single-format-standard,bridge-core-3.0.5,qi-blocks-1.0.6,qodef-gutenberg--no-touch,qode-page-transition-enabled,ajax_updown_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,paspartu_enabled,paspartu_on_top_fixed,qode_grid_1400,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-content-sidebar-responsive,transparent_content,qode-theme-ver-29.2,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.10.0,vc_responsive

La Banda Juvenil de la BUMT presenta el concert “Una tarda d’abril” amb el solista tenor Agustí Roma

 

Els joves músics de l’entitat preparen el primer concert de l’any a l’església de Sant Agustí en una tarda plena de sentiments

El dissabte 20 d’abril a les 17:00 h, la Banda Juvenil farà el primer concert d’aquest 2024 a Tarragona, concretament a l’església de Sant Agustí. El concert, “Una tarda d’abril”, barrejarà, per una part, la música que ens oferiran els músics de la banda amb l’acompanyament d’un pianista i del solista tenor Agustí Roma, i per l’altra, la lectura d’uns poemes que transmetran diverses emocions.

Entre el repertori que s’interpretarà, destaca una de les obres, Concert per a saxo i orquestra de vents, en la qual dos dels saxofonistes de la banda tindran un paper protagonista. A més, l’obra central del concert serà Tarde de Abril, d’Amando Blanquer, peça que dona el títol a l’actuació. Amb tot, l’objectiu és que aquesta proposta diferent de concert faci gaudir l’espectador i que es deixi emportar tant per la música com pel missatge que es transmetrà a través de la poesia.

L’església de Sant Agustí és un escenari especial per la BUMT, ja que ha acollit diferents concerts de l’entitat. L’entrada al concert serà gratuïta i estarà limitada a l’aforament de l’església.