La Juvenil retorna als escenaris
17557
post-template-default,single,single-post,postid-17557,single-format-standard,bridge-core-3.0.5,qi-blocks-1.0.6,qodef-gutenberg--no-touch,qode-page-transition-enabled,ajax_updown_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,paspartu_enabled,paspartu_on_top_fixed,qode_grid_1400,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-content-sidebar-responsive,transparent_content,qode-theme-ver-29.2,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.10.0,vc_responsive

La Juvenil retorna als escenaris

S’acosta el final de curs, i amb aquest, la Banda Juvenil retorna als escenaris. Els músics de la jove banda oferiran al públic els resultats dels assajos d’aquest any intens, que ha tingut la combinació d’assajos online, en grups de cambra i, finalment, amb la banda sencera.

 

El primer concert serà aquest dissabte 19 de juny a les 10:30 davant del Tinglado número 1 del Port de Tarragona. Està inclòs dins del cicle de concerts Expressa’t, organitzat pel mateix Port per a oferir a les entitats de Tarragona un espai per a realitzar les actuacions per a la ciutadania. Les entrades són gratuïtes i es poden reservar al següent enllaç: https://forms.gle/rw35ovzMPSMv4jV77

 

Aquest concert significarà també el debut d’Aleix Vaqué com a director de la Juvenil. L’Aleix, antic membre de la formació i actualment flautista professional, va assumir-ne la direcció a l’inici d’aquest curs.

 

Al finalitzar el concert, els músics gaudiran d’un dinar en germanor, seguit d’una gimcana! Un gran impuls pel que fa a la part social de la banda juvenil, que aquest any s’ha vist altament restringida.

 

A més, el dilluns 28 de juny a les 20:00, la mateixa banda oferirà un segon concert a l’escenari la Palmera, situat a la plaça Imperial Tarraco. Si algú està interessat en venir de públic pot enviar un correu a bumt@bumt.cat i, tot i que hi ha aforament limitat, intentarem gestionar la vostra assistència.

 

Així doncs, desitgem molta sort a la Banda Juvenil en aquests dos concerts!