INICI CURS 2022-2023 ESCOLA DE LA BUMT I BANDA JUVENIL
17760
post-template-default,single,single-post,postid-17760,single-format-standard,bridge-core-3.0.5,qi-blocks-1.0.6,qodef-gutenberg--no-touch,qode-page-transition-enabled,ajax_updown_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,paspartu_enabled,paspartu_on_top_fixed,qode_grid_1400,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-content-sidebar-responsive,transparent_content,qode-theme-ver-29.2,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.10.0,vc_responsive

INICI CURS 2022-2023 ESCOLA DE LA BUMT I BANDA JUVENIL

Amb molta il·lusió i nous projectes, el proper dia 3 d’octubre comença l’activitat a la nostra escola, l’escola de la BUMT, on es formen els músics que nodreixen i nodriran les diferents formacions que la componen.
Els assajos de la banda juvenil s’iniciaran uns dies abans, el 30 de setembre, amb nous reptes i molt d’entusiasme després de l’èxit del concert de celebració dels 25 anys.
Després de tres mesos de vacances l’escola i el local d’assaig es tornaran a omplir de vida, de música; serà un dia de retrobament d’alumnes i professors, de directors i músics, de companys, d’amics…, corredisses i rialles dels més petits pels passadissos i de “corrillos” de pares i alumnes a recepció de l’escola.
Un dia ple d’emoció i nervis pels que per primer cop faran classe amb l’instrument que han triat a la roda o pels que per primer cop tocaran junt amb els companys de banda.
Nous alumnes, nous professors, concerts, activitats, tallers, intercanvis i celebracions. T’ho perdràs?
El període de matrícula a l’escola i a la banda juvenil pel curs 2022-23 encara és obert. De segur que tens el teu lloc a la BUMT.

 

T’hi esperem!