FINAL CURS BANDA JUVENIL
17937
post-template-default,single,single-post,postid-17937,single-format-standard,bridge-core-3.0.5,qi-blocks-1.0.6,qodef-gutenberg--no-touch,qode-page-transition-enabled,ajax_updown_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,paspartu_enabled,paspartu_on_top_fixed,qode_grid_1400,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-content-sidebar-responsive,transparent_content,qode-theme-ver-29.2,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.10.0,vc_responsive

FINAL CURS BANDA JUVENIL

El 4 de juny la Banda Juvenil vam dur a terme el concert de final de curs, juntament amb el conjunt de vent Franz Danzi del Conservatori de Vila-seca, a la Pèrgola del Serrallo. Un cop més, els músics de la juvenil vam demostrar la feina feta amb un repertori ambiciós i treballat.

Volem agrair al conjunt de vent Franz Danzi la participació en aquest concert de tornada de l’intercanvi que vam iniciar el maig de l’any passat. Fer activitats conjuntes d’aquesta mena sempre és un aprenentatge musical i enforteix les bones relacions amb altres entitats musicals.

També volem donar les gràcies al Port de Tarragona per cedir-nos l’espai per fer el concert i per totes les facilitats que ens van posar. A més, vam comptar també amb el suport de l’Associació de Veïns del Serrallo, que ens va deixar el local per facilitar la logística d’aquell dia.

Finalment, vam tancar el curs el 16 de juny amb un berenar previ a l’assaig per fer germanor i acomiadar-nos de la millor manera durant aquests mesos d’estiu. Us esperem el curs que ve amb moltes ganes de tornar-vos a veure i gaudir de la música!