FAREM UNA CERCAVILA AMB SORPRESA!
17909
post-template-default,single,single-post,postid-17909,single-format-standard,bridge-core-3.0.5,qi-blocks-1.0.6,qodef-gutenberg--no-touch,qode-page-transition-enabled,ajax_updown_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,paspartu_enabled,paspartu_on_top_fixed,qode_grid_1400,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-content-sidebar-responsive,transparent_content,qode-theme-ver-29.2,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.10.0,vc_responsive

FAREM UNA CERCAVILA AMB SORPRESA!

En aquests 30 anys d’història de la BUMT, han passat molts músics per l’entitat. És per això que tampoc ens volem oblidar d’ells: l’1 de juliol farem una cercavila per Tarragona amb tots els músics, tant els actuals com els que han passat per la banda i tenen ganes de tornar a viure la bonica experiència de tocar amb nosaltres!

A més, en Ramon Llop, músic actual de la banda simfònica, ha elaborat un monòlit per commemorar els 30 anys de la BUMT que s’inaugurarà un cop acabada la cercavila. Us animem a venir i viure un matí musical i festiu!