DOCUMENTAL HISTÒRIC
17912
post-template-default,single,single-post,postid-17912,single-format-standard,bridge-core-3.0.5,qi-blocks-1.0.6,qodef-gutenberg--no-touch,qode-page-transition-enabled,ajax_updown_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,paspartu_enabled,paspartu_on_top_fixed,qode_grid_1400,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-content-sidebar-responsive,transparent_content,qode-theme-ver-29.2,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.10.0,vc_responsive

DOCUMENTAL HISTÒRIC

La Banda Unió Musical de Tarragona, durant els seus 30 anys d’història ha deixat un gran llegat que no podem deixar que s’esborri amb el pas del temps. És per això que estem treballant amb la producció d’un documental que narri aquests 3 segles de música, entitat i ciutat.

Aquesta peça audiovisual es presentarà en públic per a tots els músics, socis i tarragonins al novembre, quan tancarem els actes dels 30 anys amb el concert de Santa Cecília. 

Volem agrair al Xavier Bas la seva immensa recerca d’arxiu que ha estat clau i imprescindible per al desenvolupament d’aquest documental.