Concert de Santa Cecília 2019
17247
post-template-default,single,single-post,postid-17247,single-format-standard,bridge-core-3.0.5,qi-blocks-1.0.6,qodef-gutenberg--no-touch,qode-page-transition-enabled,ajax_updown_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,paspartu_enabled,paspartu_on_top_fixed,qode_grid_1400,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-content-sidebar-responsive,transparent_content,qode-theme-ver-29.2,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.10.0,vc_responsive

Concert de Santa Cecília 2019

El proper diumenge 24 de novembre la Banda Unió Musical de Tarragona celebrarà el seu tradicional Concert de Santa Cecília al Teatre Tarragona. El concert començarà a les 18h i l’entrada té un preu d’ 11 euros, que passen a ser 9 euros si la persona és major de 65 anys o menor de 25 anys. Pels socis de la BUMT, el preu és de 8 euros. Les entrades a preu normal es poden aconseguir tant al web de Tarraco Ticket com a les taquilles del teatre, mentre que les de preu reduït només es poden adquirir a taquilles.

Al concert hi participaran totes les formacions de l’entitat, i serà la Banda Infantil la que li donarà el tret de sortida. Com el seu nom indica, la Banda Infantil està formada pels més petits de l’entitat, i que fa poc que han començat els seus estudis musicals. Sota la direcció de Xavi Font, ens oferiran Frère Jacques, peça tradicional francesa, Bombolles Sonores, que els músics compondran in situ, i Primera Octava!, una peça composta pel mateix director pensant en els músics de la banda.

En segon lloc actuarà la Big Band BUMT, formada per músics adults que han decidit recentment indagar en el coneixement musical. També sota la direcció de Xavi Font, interpretaran el pasdoble Aligot, Beatles in Concert i Moonlight Bay.

Després de la seva intervenció serà del torn de la Banda Juvenil, formada per músics de dins i fora de l’entitat. Aquest any, a més a més, ens oferirà una peça conjunta amb el cor d’alumnes de la Nova Escola de la BUMT, la cantata el Cargol Mifasol. Per altra banda, ens oferiran quatre peces curtes del famós compositor Xostakóvitx i Caravan, que donarà un toc enèrgic i vibrant al concert. Cal dir també que la Banda Juvenil donarà en aquest concert la benvinguda a la seva nova directora, Tània Fogàs.

Abans de passar a l’actuació de la Banda Titular, la presidenta de l’entitat i el director de la banda,  acompanyats de diverses autoritats de Tarragona, donaran la benvinguda als músics que recentment s’han afegit a l’entitat. Així doncs, i després d’això, la Banda Titular ens oferirà la seva actuació, on ens interpretaran, en primer lloc, el pasdoble Maria Teresa Lacruz. La peça que tancarà el concert serà la Simfonia n.2 The Odyssey de Robert William Smith, que a banda ja va interpretar en el concert a l’Auditori el passat juliol.