Concert de Primavera de l’Escola
17529
post-template-default,single,single-post,postid-17529,single-format-standard,bridge-core-3.0.5,qi-blocks-1.0.6,qodef-gutenberg--no-touch,qode-page-transition-enabled,ajax_updown_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,paspartu_enabled,paspartu_on_top_fixed,qode_grid_1400,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-content-sidebar-responsive,transparent_content,qode-theme-ver-29.2,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.10.0,vc_responsive

Concert de Primavera de l’Escola

El passat 27 de març, l’Escola de la Banda va oferir el Concert de Primavera al pati de l’Espai Jove Kesse.

Aquest acte, que en un curs qualsevol senzillament formaria part de la programació d’actes de l’escola, aquest any ha sigut un moment molt especial per a alumnes i professorat. Després d’un curs atípic entre classes virtuals i presencials, vam poder tornar a gaudir de fer música plegats.

Entrades nominals, grups bombolla, temperatura, gel… Totes les mesures van ser preses per tal de poder gaudir del concert amb seguretat. A més a més, per garantir que ningú es quedava sense assistir-hi, es va oferir en streaming per Instagram. Gairebé 100 persones van connectar-se al directe!

Al concert, vam poder sentir obres grupals de l’aula de flauta, clarinet, trompeta o saxo. També alguna intervenció individual i com a colofó final, la participació de la banda infantil.

És de valorar l’esforç de tots els músics per oferir un concert de qualitat en les condicions tan incertes en les que ens trobem. Moltes gràcies a tots i totes!

Per acabar, i com ja va sent tradició, vam sortejar una mona entre els assistents. Un cop més, volem agrair-li a la pastisseria Cal Jan la seva col·laboració.

Us deixem algunes fotos de l’acte:
Concert de primavera 2021 - Escola