Concert de Nadal 2019: Música de Nadal amb la BUMT
17255
post-template-default,single,single-post,postid-17255,single-format-standard,bridge-core-3.0.5,qi-blocks-1.0.6,qodef-gutenberg--no-touch,qode-page-transition-enabled,ajax_updown_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,paspartu_enabled,paspartu_on_top_fixed,qode_grid_1400,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-content-sidebar-responsive,transparent_content,qode-theme-ver-29.2,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.10.0,vc_responsive

Concert de Nadal 2019: Música de Nadal amb la BUMT

El proper dissabte 28 de desembre la Banda Unió Musical de Tarragona celebrarà el seu Concert de Nadal al Teatre Tarragona. El concert començarà a les 19h. L’ entrada té el preu general de 15 euros, que son 13 euros si la persona és major de 65 anys o menor de 25 anys. Pels socis de la BUMT, el preu és de 10 euros. Les entrades generals es poden adquirir a la pàgina web de Tarraco Ticket (tarracoticket.cat) i a les taquilles del Teatre Tarragona. Les entrades a preu reduït, per la seva banda, només es poden comprar a les taquilles del teatre.

Al concert hi participaran la Banda Juvenil, la Big Bant Bumt i la Banda Simfònica. Alhora, durant l’actuació d’aquesta última, hi col·laboraran la coral del col·legi El Carme, la coral del col·legi La Salle Torreforta i la coral de la Nova Escola de la BUMT.

El Nadal és el leitmotiv del concert. Així doncs, les diferents agrupacions ens interpretaran un repertori nadalenc, format principalment per nadales.

Serà la Banda Juvenil la que li donarà el tret de sortida al concert. L’agrupació està formada per joves músics de dins i fora de l’entitat. Actualment, la directora de la banda és Tània Fogàs.

En segon lloc, actuarà la Big Band BUMT, formada per músics adults que han decidit recentment indagar en el coneixement musical. A la batuta, hi serà Xavi Font.

Els encarregats de tancar el concert seran els músics de la Banda Simfònica. Per ells aquest concert serà especialment emotiu, ja que serà l’últim del seu director, Óscar Miguel Losada, que acaba amb aquest concert la seva etapa professional a la Banda Unió Musical de Tarragona.