La BUMT presenta “Una vida de músic”
17581
post-template-default,single,single-post,postid-17581,single-format-standard,bridge-core-3.0.5,qi-blocks-1.0.6,qodef-gutenberg--no-touch,qode-page-transition-enabled,ajax_updown_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,paspartu_enabled,paspartu_on_top_fixed,qode_grid_1400,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-content-sidebar-responsive,transparent_content,qode-theme-ver-29.2,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.10.0,vc_responsive

La BUMT presenta “Una vida de músic”

La Banda Unió Musical de Tarragona presenta l’anual i tradicional concert de Santa Cecília, la patrona dels músics, el dia 27 de novembre a les 19:30 al Teatre Tarragona. Després d’un 2020 sense coincidir les quatre bandes al mateix escenari en una data tan assenyalada, aquest 2021 el concert es prepara amb molta il·lusió i novetats. Entre d’altres, una mateixa temàtica que, sota el nom “Una vida de músic”, enllaçarà l’actuació de les quatre agrupacions musicals.

La vida d’un músic té moltes etapes, i en aquest concert hi estaran totes representades: des que arriben a l’escola i comencen a experimentar amb l’instrument a la banda infantil, com creixen amb els seus amics i aprenen a gaudir amb la música a la banda juvenil i com finalment, per Santa Cecília, se’ls dona la benvinguda a la banda simfònica, la meta tan esperada per tot músic de la BUMT. A més també coneixerem com els pares els poden acompanyar durant aquesta aventura tocant a la Big Band.

Tothom qui vulgui conèixer a fons aquesta vida musical, pot adquirir les entrades al web entrades.tarragona.cat o a les taquilles del Teatre.

 

SANTA CECÍLIA 2021