La BUMT participa al V Certamen Nacional de Bandes Ciutat de Màlaga
17112
post-template-default,single,single-post,postid-17112,single-format-standard,bridge-core-3.0.5,qi-blocks-1.0.6,qodef-gutenberg--no-touch,qode-page-transition-enabled,ajax_updown_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,paspartu_enabled,paspartu_on_top_fixed,qode_grid_1400,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-content-sidebar-responsive,transparent_content,qode-theme-ver-29.2,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.10.0,vc_responsive

La BUMT participa al V Certamen Nacional de Bandes Ciutat de Màlaga

La Banda Simfònica Unió Musical de Tarragona (BUMT) ha participat al V Certamen Nacional de Bandes de Música Ciutat de Màlaga.

Sota la direcció del mestre Oscar Miguel Losada, la BUMT va oferir, en aquest concert, un repertori que els músics van treballar intensament els darrers mesos. En primer lloc, van interpretar el pasdoble Dolores Pedro, que el compositor Antonio Sánchez Pedro dedica a la seva mare. A continuació, va ser el torn d’Egmont, de Bert Appermont, una peça que es basa en quatre episodis de la història d’aquest personatge. Per últim, la BUMT va oferir Hispania, una fantasia per a banda de l’alacantí Oscar Navarro que ret homenatge als grans compositors espanyols de finals del segle XIX i XX.

El certamen, de caràcter anual, l’organitza l’Associació Cultural Musical Banda Juvenil de Música Cruz del Humilladero, amb la intenció de promoure i impulsar la cultura musical de les bandes. Així doncs, juntament amb la BUMT, també hi van participar la Banda Pedro Gámez LaSerna “Jódar”, de Jaén, i la mateixa Banda Juvenil de Música Cruz del Humilladero. L’actuació es va dur a terme a l’Auditori malagueny Edgar Neville.

Per a la Banda Unió Musical de Tarragona, la participació en aquest certamen va ser una oportunitat de mostrar la intensa activitat de l’entitat i, al mateix temps, donar a conèixer fora del nostre territori una part de la variada cultura popular i tradicional catalana com és la música de banda. Tot seguit, podeu veure el vídeo de la nostra actuació.

Aquesta sortida s’ha realitzat amb el suport del Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya:

Logotip Departament de Cultura