La BUMT omple el Teatre Tarragona amb el concert de Santa Cecília
Les quatre formacions musicals de la BUMT van fer gaudir el públic d'una tarda de música.
BUMT, Tarragona, Santa Cecília, concert, Teatre Tarragona, banda, música
16908
post-template-default,single,single-post,postid-16908,single-format-standard,bridge-core-3.0.5,qi-blocks-1.0.6,qodef-gutenberg--no-touch,qode-page-transition-enabled,ajax_updown_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,paspartu_enabled,paspartu_on_top_fixed,qode_grid_1400,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-content-sidebar-responsive,transparent_content,qode-theme-ver-29.2,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.10.0,vc_responsive

La BUMT omple el Teatre Tarragona amb el concert de Santa Cecília

El tradicional concert de Santa Cecília de la BUMT va omplir el Teatre Tarragona. Les quatre formacions musicals de l’entitat que hi van participar, van fer gaudir el públic d’una tarda de música de diferents estils.

Així, la Banda Infantil, va interpretar obres com el pasdoble Lourdes, la conegudíssima Amics per sempre, de Los Manolos, i Alla Turca, de Mozart.

Per la seva banda, la BigBand BUMT, van interpretar Carrascosa, un pasdoble de Jaume Teixidor, Oblivion, i Swing Dixie.

Seguidament, la Banda Juvenil va oferir al públic The Gladiator, Souvenir, amb Aina Santos com a solista a la flauta travessera, i Broken Sword.

Per últim, després de donar la benvinguda als nous músics, la Banda Simfònica va interpretar Dolores Pedro, The Count of Monte Cristo , i Hispania.

Us deixem un recull d’imatges del concert!