La BUMT celebra Santa Cecília a Tarragona
16901
post-template-default,single,single-post,postid-16901,single-format-standard,bridge-core-3.0.5,qi-blocks-1.0.6,qodef-gutenberg--no-touch,qode-page-transition-enabled,ajax_updown_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,paspartu_enabled,paspartu_on_top_fixed,qode_grid_1400,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-content-sidebar-responsive,transparent_content,qode-theme-ver-29.2,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.10.0,vc_responsive
Foto d'arxiu del concert de Santa Cecília 2014

La BUMT celebra Santa Cecília a Tarragona

Com ja és tradicional, durant aquest mes de Novembre, la Banda Unió Musical de Tarragona celebra la festivitat de la seva patrona, Santa Cecília, amb diferents activitats socials i musicals.

Els actes començaran aquest dissabte 19 de novembre amb un sopar per als seus músics i socis. Enguany, es tracta d’un sopar de pel·lícula, ple de sorpreses per a tots els assistents.

L’endemà, diumenge 20 de novembre, se celebrarà una missa en honor a Santa Cecília. Tindrà lloc a les 12h a l’església de Santa Clara, i hi participaran un grup de músics de la BUMT.

Pel que fa al tradicional concert de Santa Cecília tindrà lloc el dissabte 26 de novembre a les 19 hores al Teatre Tarragona. Es tracta d’un concert molt especial per la BUMT, ja que compta amb les quatre formacions musicals de l’entitat: la Banda Infantil, la BigBand Bumt, la Banda Juvenil i la Banda Simfònica. En aquest acte també es donarà la benvinguda oficial als nous músics que s’han incorporat aquest any a la Banda Simfònica. Algunes de les peces que s’interpretaran són Amics per sempre, de Los Manolos; Swing dixie, de Rob Ares; The Gladiator, de John Philip Sousa; o The Count of Monte Cristo, d’Otto M. Schwarz, entre moltes altres.

Amb aquest concert, la BUMT vol agrair a tots els socis, institucions i entitats col·laboradores, i a tots els tarragonins, el suport rebut. I animem a tothom a seguir participant en les nostres activitats.

Si encara no teniu les vostres entrades, aconseguiu-les a la web de Tarracoticket. També les podeu trobar a les taquilles del Teatre Metropol. Us hi esperem!