La BUMT celebra Sant Magí
17733
post-template-default,single,single-post,postid-17733,single-format-standard,bridge-core-3.0.5,qi-blocks-1.0.6,qodef-gutenberg--no-touch,qode-page-transition-enabled,ajax_updown_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,paspartu_enabled,paspartu_on_top_fixed,qode_grid_1400,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-content-sidebar-responsive,transparent_content,qode-theme-ver-29.2,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.10.0,vc_responsive

La BUMT celebra Sant Magí

Després de dos anys d’aturada, la BUMT torna amb més ganes que mai als carrers de Tarragona per participar en les festes de Sant Magí! A més, ho fan en un any molt especial en què han estat escollits com a perpetuadors de la Santa Tecla dels 700 anys. La presència i la bona música de la banda està assegurada en aquestes festes.

Com ha fet els anys previs a la pandèmia, la Banda Simfònica tornarà a actuar pel seguici del dia 18 d’agost, en la Pujada de carros i cavalleries, incorporant-se a la plaça de l’Esperidió. Al final de l’acte, la banda també interpretarà la música més esperada per festes a la Plaça de la Pagesia.

El 19 d’agost, la BUMT també serà present en el Seguici de Sant Magí, en la professó i en la posterior tornada del Seguici, com ha estat tradició durant els últims anys. Amb aquesta última actuació, l’entitat musical posarà fi a la seva participació en les festes.