La Banda Unió Musical i l’Orquestra TLP ofereixen un concert de música olímpica al Teatre Tarragona
17192
post-template-default,single,single-post,postid-17192,single-format-standard,bridge-core-3.0.5,qi-blocks-1.0.6,qodef-gutenberg--no-touch,qode-page-transition-enabled,ajax_updown_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,paspartu_enabled,paspartu_on_top_fixed,qode_grid_1400,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-content-sidebar-responsive,transparent_content,qode-theme-ver-29.2,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.10.0,vc_responsive

La Banda Unió Musical i l’Orquestra TLP ofereixen un concert de música olímpica al Teatre Tarragona

La Banda Unió Musical de Tarragona (BUMT) oferirà, el proper 15 d’abril, el seu tradicional concert de primavera al Teatre Tarragona. Enguany, aquest concert serà especial, ja que l’entitat celebra el seu 25è aniversari.

Aquesta efemèride coincideix en un any que també és especial per a la ciutat de Tarragona, ja que aquest estiu serà la seu dels Jocs Mediterranis 2018. És per aquest motiu que, sota el títol “Un concert olímpic!”, la Banda Simfònica de la BUMT interpretarà algunes de les obres més representatives que s’han pogut escoltar en diferents moments olímpics al llarg de la història i que han quedat marcats als nostres records. D’aquesta manera, s’unirà de forma indissoluble la música amb les olimpíades. Obres com The Olympic Dream, de Bert Appermont, o Olympica, de Jan van der Roost, ens faran rememorar els moments màgics que sempre ens brinden les olimpíades.

En aquest concert, a més a més, la BUMT comptarà amb la música de l’Orquestra Simfònica “Treu-li la pols al teu instrument (TLP)”, formada per una trentena de músics de diferents poblacions de la Conca de Barberà i les comarques veïnes. El projecte va néixer l’any 2008 a l’Espluga de Francolí i enguany celebra el seu 10è aniversari. La formació agrupa persones que per motius d’estudis o feina havien abandonat el fet de tocar el seu instrument. La BUMT i l’Orquestra TLP ja van oferir un concert conjunt a l’Espluga de Francolí l’any 2016, i en aquesta ocasió, tornaran a compartir escenari, aquesta vegada al Teatre Tarragona. Pel que fa al repertori de l’Orquestra TLP, és molt variat i s’interpreten des de bandes sonores de pel·lícules o peces de musicals fins a cançons de cantautors. En aquesta ocasió podrem escoltar l’Estaca de Lluís Llach, un mix de la banda sonora de Piratas del Caribe o Superstition de Stevie Wonder, entre d’altres.

El concert se celebrarà el proper diumenge 15 d’abril a les 19 hores al Teatre Tarragona. Les entrades es poden aconseguir a la web tarracoticket o bé a les taquilles del teatre.