La Banda de la Societat Unió Musical La Canyada ofereix un concert a la plaça de les Cols
17116
post-template-default,single,single-post,postid-17116,single-format-standard,bridge-core-3.0.5,qi-blocks-1.0.6,qodef-gutenberg--no-touch,qode-page-transition-enabled,ajax_updown_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,paspartu_enabled,paspartu_on_top_fixed,qode_grid_1400,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-content-sidebar-responsive,transparent_content,qode-theme-ver-29.2,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.10.0,vc_responsive

La Banda de la Societat Unió Musical La Canyada ofereix un concert a la plaça de les Cols

La Banda de la Societat Unió Musical La Canyada va oferir un concert gratuït a la plaça de les Cols. La formació musical valenciana va fer estada a la ciutat de Tarragona, i la Banda Unió Musical de Tarragona (BUMT) va acollir els seus músics durant tot el cap de setmana.

El concert de la banda de La Canyada va ser amè i per a tots els públics, ja que van oferir un repertori variat i atractiu. En la primera part van oferir música valenciana, com el pasdoble Sit de plata, de José Rafael Pascual-Vilaplana; i en la segona, pop i rock simfònic, amb música de Queen i Coldplay, entre d’altres.

La Societat Unió Musical de La Canyada, formada a finals del segle XIX, compta amb diversos galardons, com el primer premi en el XXXII Certamen de Bandes de la Comunitat Valenciana de Cheste al 2010, o el primer premi i menció d’honor en el Certamen de la Diputació d’Alcanta el 2014. La banda està formada actualment per uns 70 músics, i disposa d’una escola de música oficial pròpia amb més de 50 alumnes matriculats. Des del 2008, dirigeix la formació el director i compositor Rafael Manuel Garrigós García.

Després del concert de la banda valenciana a la plaça de les Cols es va celebrar un sopar de germanor amb els músics de la Banda Unió Musical de Tarragona, que va acollir la formació de La Canyada en la seva estada a la ciutat de Tarragona.