25 anys de feliç realitat
17175
post-template-default,single,single-post,postid-17175,single-format-standard,bridge-core-3.0.5,qi-blocks-1.0.6,qodef-gutenberg--no-touch,qode-page-transition-enabled,ajax_updown_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,paspartu_enabled,paspartu_on_top_fixed,qode_grid_1400,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-content-sidebar-responsive,transparent_content,qode-theme-ver-29.2,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.10.0,vc_responsive

25 anys de feliç realitat

En motiu del 25è aniversari de la BUMT, el president de la Diputació ens ha fet arribar la seva felicitació, que reproduïm tot seguit.

25 anys de feliç realitat

Vint-i- cinc anys, un quart de segle, noces de plata… Sigui com sigui que l’anomenem, l’efemèride fa respecte. A la Banda Unió Musical de Tarragona – la Banda- celebreu un aniversari rodó que, més enllà de l’aspecte purament commemoratiu, ens palesa una feliç realitat: la plena consolidació d’un projecte musical, cultural i social, arrelat a la ciutat de manera ferma i per mèrits propis.

Aquesta feliç realitat es tradueix avui en xifres d’alçada: 265 socis, 4 bandes diferenciades, 100 alumnes a l’escola de música, nombrosos concerts al llarg de l’any, a dins i a fora de Tarragona… Res de tot això succeeix per casualitat, sinó que és fruit d’anys i anys d’esforç, dedicació, superació i estima a la música, la
cultura, les tradicions i, en definitiva, al nostre país.

Com tots sabeu, a la Diputació de Tarragona impulsem una formació integral i solidària i la música n’és un pilar bàsic, com a una disciplina que contribueix a engrandir la nostra societat des de múltiples punts de vista, tots positius. La música és, en aquest sentit, aliment, medicina i revulsiu per a l’ànima. Una expressió ancestral que va néixer amb la mateixa humanitat i sense la qual res no seria igual. Per tot plegat, la nostra administració vetlla per impulsar les manifestacions musicals i els seus ensenyaments, bé sigui des de les nostres escoles i conservatoris de música a Tarragona, Reus i Tortosa, o bé donantsuport a entitats com la vostra.

Els diversos actes festius i institucionals amb què commemorareu els 25 anys de ben segur serviran per refermar encara més la vostra empenta i presència en la nostra societat. I, un cop més, tothom qui us escolti entendrà perquè us heu convertit en un referent d’excel·lència musical a les nostres comarques i al conjunt de Catalunya.

La meva més sincera enhorabona, i que no pari la música!

Josep Poblet

President de la Diputació de Tarragona