L’Escola de la BUMT organitza la III Trobada de clarinets de nivell elemental del Tarragonès
17073
post-template-default,single,single-post,postid-17073,single-format-standard,bridge-core-3.0.5,qi-blocks-1.0.6,qodef-gutenberg--no-touch,qode-page-transition-enabled,ajax_updown_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,paspartu_enabled,paspartu_on_top_fixed,qode_grid_1400,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-content-sidebar-responsive,transparent_content,qode-theme-ver-29.2,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.10.0,vc_responsive
Logotip de la III Trobada de clarinets del Tarragonès

L’Escola de la BUMT organitza la III Trobada de clarinets de nivell elemental del Tarragonès

Diferents escoles de música del la comarca del Tarragonès reuniran prop de 40 alumnes de clarinet en la III Trobada de clarinets de nivell elemental del Tarragonès. Es tracta d’una trobada que es realitza per tercer any consecutiu, i hi participaran alumnes d’entre 7 i 12 anys.

Aquesta tercera edició està organitzada des de l’Escola de la Banda Unió Musical de Tarragona, i a més dels alumnes de l’escola amfitriona, també hi participaran les següents escoles de música: Escola i Conservatori de la Diputació de Tarragona, Escola Municipal de Música de Tarragona, Conservatori municipal de Vila-seca, Escola municipal de Constantí, i Escola municipal del Catllar.

La trobada va néixer amb el propòsit de convertir-se en un complement per a la formació i preparació dels petits clarinetistes de la comarca, amb l’objectiu d’estimular-los mentre gaudeixen d’una jornada festiva i enriquidora musicalment.

Aquesta activitat també permet a les escoles i al professorat intercanviar impressions, inquietuds i mostrar als alumnes diferents maneres de treballar en grup amb el clarinet. En definitiva, aprendre i gaudir amb la música a través d’aquest instrument.

Enguany, la trobada tindrà lloc el 18 de març de 2017 a la seu de la Banda Unió Musical de Tarragona. Començarà a partir de les 9h i a les 16:30 hores tindrà lloc el concert de cloenda i l’entrega de diplomes.