La BUMT busca tots els músics que n’han format part per celebrar els 25 anys
17222
post-template-default,single,single-post,postid-17222,single-format-standard,bridge-core-3.0.5,qi-blocks-1.0.6,qodef-gutenberg--no-touch,qode-page-transition-enabled,ajax_updown_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,paspartu_enabled,paspartu_on_top_fixed,qode_grid_1400,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-content-sidebar-responsive,transparent_content,qode-theme-ver-29.2,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.10.0,vc_responsive

La BUMT busca tots els músics que n’han format part per celebrar els 25 anys

La BUMT busca tots els músics que han format part, en algun moment, de la banda simfònica per celebrar els 25 anys de l’entitat. La intenció és commemorar aquest quart de segle amb totes les persones que han estat vinculades a la BUMT al llarg d’aquests anys.

Per això, el concert de Santa Cecília d’aquest any serà molt especial, ja que serà la gran celebració d’aquesta efemèride. Com ja és habitual, en aquest concert hi participaran totes les formacions de l’entitat (la BigBand BUMT, la Banda Juvenil i la Banda Simfònica). A més, s’hi convidaran els anteriors directors, els mestres Joan Carles Chordà i Juan Bautista Meseguer.

És per això que la BUMT fa una crida per a que totes les persones que han format part de la banda tarragonina s’uneixin a la celebració i puguin participar en el concert de Santa Cecília, la patrona dels músics. Els que hi estiguin interessats poden posar-se en contacte a l’adreça administracio@bumt.cat

El concert se celebrarà el proper divendres 9 de novembre a les 21 hores al Teatre Tarraona. Les entrades ja es poden aconseguir a la web tarracoticket o bé a les taquilles del teatre.