La Banda Unió Musical de Tarragona busca nous músics - BUMT
17217
single,single-post,postid-17217,single-format-standard,ajax_updown_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,paspartu_enabled,paspartu_on_top_fixed,qode_grid_1200,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-content-sidebar-responsive,transparent_content,qode-theme-ver-9.3,wpb-js-composer js-comp-ver-4.11.2.1,vc_responsive

La Banda Unió Musical de Tarragona busca nous músics

Cartell proves d'accés BUMT

 

La Banda Unió Musical de Tarragona ha convocat proves d’accés per aquells músics que es vulguin incorporar a la Banda Simfònica de l’entitat. La BUMT busca nous músics que es vulguin incorporar en un projecte musical engrescador i que toquin instruments de vent metall, vent fusta o percussió, així com també es busquen contrabaixos i violoncels.

Els músics interessats han de ser majors de 16 anys, amb ganes de formar-se, de gaudir amb la música, de divertir-se, de fer ciutat i noves amistats… En definitiva, persones que tinguin ganes de viure la música en grup.

Les proves tindran lloc el proper dissabte 1 de desembre al matí, i qui estigui interessat a presentar-s’hi, es pot inscriure fins al proper 28 de novembre a la secretaria de l’Escola de la BUMT (que es troba al carrer Sant Antoni Maria Claret, a l’Espai Jove Kesse) o bé pot enviar un correu a administracio@bumt.cat.